Treceți la conținutul principal

Pisicile persane live @ Control

Adica formatia Take It Easy Hospital, din Iran. O trupa a carei muzica, indiferent daca va place sau nu, este valoroasa prin simplul fapt ca n-ar fi existat fara o serie de sacrificii din partea lor. Pentru ca, indiferent cat de greu se traieste in Ro, pentru noi e foarte simplu sa ne apucam de cantat - nu ne trebuie permise si, mai ales, nu o sa facem puscarie pentru ca avem chef sa lalaim trei coveruri pe scena de la Big Mamou.In alte parti ale lumii, insa, lucrurile stau altfel. Iar pe 11 februarie, in Control, o sa aveti ocazia sa ascultati o trupa ai carei membri au avut de ales intre casa si familie si libertatea de a face ceea ce le place. Au ales libertatea. Si muzica. Cati dintre noi am face acelasi lucru?Mai multe aici. Ne vedem pe 11.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alice in Chains 2009 - grunge cu freza afro

Asta primavara, pe cand imi planuiam eu viitorul harnica precum furnica, gandindu-ma ca in ultimii doi ani prea am cantat si am petrecut (ca greierele, v-ati prins, da?), am ales sa plec in Marea Britanie pentru foarte multe motive plicticoase, pe care nu le insir acum, ca nu despre asta e vorba in postul asta. Si totusi, dintre toate chestiile pe care le asteptam aici, cea care m-a bucurat cel mai mult, ca pe un pusti care si cand se face mare, tot mai are chef sa joace patratica, este ca UK este the bloody center of the world cand vine vorba de muzica. Iar avantajul de a sta in Birmingham este ca aici se intampla, de obicei, aceleasi chestii ca in Londra, doar ca la juma de pret.

Cum am schiat pe ploaie

Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt mare schioare. Ba chiar anul trecut, in Austria, m-am trantit in mijlocul partiei si am inceput sa urlu ca un drac pana a venit un nene sa ma intrebe daca nu vreau sa ma duca el cu masina pana jos. I-am zis ca da, mi-am urcat schiurile in portbagaj si mi-am jurat ca eu nu mai urc in varful muntelui decat ca sa admir peisajul.