Treceți la conținutul principal

Din nou despre Doll and The Kicks @ Control

Pentru ca evenimentul se apropie si era cazul sa anuntam si trupa de deschidere, aka Bernays Propaganda, din Macedonia. Mai multe informatii despre ei puteti afla de aici si pe la partenerii nostri media (pe care ii gasiti tot acolo).

Pana una alta sa ascultam ceva de la baietii astia:

Si de la Doll and the Kicks, daca tot am adus vorba, poate ati uitat, sau n-ati apucat sa ascultati:

Ideea e simpla: ambele trupe sunt foarte misto, au la voce doua tipe cu cojones si multa energie. Ca doar UnkleJeb stie sa le aleaga pe spranceana :) Eu zic ca aveti ce sa vedeti.


Intre timp, lasati-ne un semn aici daca veniti. Sau aici. Si ne vedem pe 6 noiembrie, cand evident, o sa fiu si eu prezenta printr-un colt de Control.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alice in Chains 2009 - grunge cu freza afro

Asta primavara, pe cand imi planuiam eu viitorul harnica precum furnica, gandindu-ma ca in ultimii doi ani prea am cantat si am petrecut (ca greierele, v-ati prins, da?), am ales sa plec in Marea Britanie pentru foarte multe motive plicticoase, pe care nu le insir acum, ca nu despre asta e vorba in postul asta. Si totusi, dintre toate chestiile pe care le asteptam aici, cea care m-a bucurat cel mai mult, ca pe un pusti care si cand se face mare, tot mai are chef sa joace patratica, este ca UK este the bloody center of the world cand vine vorba de muzica. Iar avantajul de a sta in Birmingham este ca aici se intampla, de obicei, aceleasi chestii ca in Londra, doar ca la juma de pret.

Cum am schiat pe ploaie

Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt mare schioare. Ba chiar anul trecut, in Austria, m-am trantit in mijlocul partiei si am inceput sa urlu ca un drac pana a venit un nene sa ma intrebe daca nu vreau sa ma duca el cu masina pana jos. I-am zis ca da, mi-am urcat schiurile in portbagaj si mi-am jurat ca eu nu mai urc in varful muntelui decat ca sa admir peisajul.